Himself
스페인에서 최초로 미쉐린 별을 획득한 셰프 후안 마리 아르작과 그의 레스토랑 이야기. 후안 마리 아르작이 어머니에게 조리 학교에 가고 싶다고 말했을 때, 어머니는 그에게 더 나은 미래가 있는 직업을 선택하라고 설득했다. 60년이 지난 지금, 미식에 대한 사회적 위상은 엄청나게 달라졌다. 오늘날 많은 부모들은 자신의 아이들이 훌륭한 요리사가 되기를 원한다. 산 세바스티안의 알토 데 미라크루즈에 위치한 가족식당 아르작은 세계 최고의 레스토랑 중 하나이며, 현재 세대 교체가 이루어지는 중이다. 딸 엘레나 아르작이 레스토랑을 맡아 운영하고 있으며 후안 마리는 은퇴를 준비하고 있다. 전통 요리가 새로운 요리로 변모하는 과정을 되돌아보고, 삶의 전반을 살펴봐야 할 때가 왔다.
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Focusing on ten Michelin 3 Star chefs, Three Stars depicts the everyday drama of life in gourmet restaurants and includes exclusive interviews and behind-the-scenes access to some of the world’s most talented chefs as they work in their gastronomic laboratories, hunt for exquisite ingredients in local markets, and gather rare edible plants along rough coastlines. It reveals the business of cooking on the highest level and highlights the various kitchen routines and culinary philosophies of chefs like Jean-Georges Vongerichten, Yannick Alléno, and Olivier Roellinger.