Production Coordinator
팝아트 계열의 자유구상화가로서 지하철 등의 지저분한 낙서를 예술 차원으로 승화시켰다는 평가를 받는 전설적인 아티스트, 장 미셸 바스키아. 영화는 그 동안 한 번도 인터뷰에 응하지 않았던 바스키아의 두 여동생들과의 인터뷰를 통해 천재적이면서도 비극적으로 짧게 끝난 바스키아의 삶을 이야기한다. 그의 가장 가까웠던 친구, 연인, 동료 예술가들은 그가 항상 직면해야만 했던 인종차별과 마약, 그리고 돈의 유혹에 대해 밝힌다. 또한 수많은 숨은 의미와 저항정신의 시각적 표현이었던 그의 예술작품 또한 중요하게 다루어진다.
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Michel Roux Jr explores the life and influence of his great culinary hero, Georges Auguste Escoffier. The man who turned eating into dining. The first great restaurant chef, Escoffier established restaurants in grand hotels all over the world and in these centres of luxury and decadence, the world's most glamorous figures of the day would mix: actresses and princes, duchesses and opera singers. Catering to this international jet set, Escoffier produced fabulous dishes that combined luxury and theatricality, elevating restaurant food to an art form. In a time of untold luxury and decadence, when money and pleasure combined like never before, he cooked and named dishes for all of London's society - from Queen Victoria and Bertie, the fun-loving Prince of Wales, to the most glamorous entertainers of the day - Oscar Wilde, the actress Sarah Bernhardt and opera singer Nellie Melba.