Andoni Luis Aduriz

참여 작품

백년식당 아르작
Himself
스페인에서 최초로 미쉐린 별을 획득한 셰프 후안 마리 아르작과 그의 레스토랑 이야기. 후안 마리 아르작이 어머니에게 조리 학교에 가고 싶다고 말했을 때, 어머니는 그에게 더 나은 미래가 있는 직업을 선택하라고 설득했다. 60년이 지난 지금, 미식에 대한 사회적 위상은 엄청나게 달라졌다. 오늘날 많은 부모들은 자신의 아이들이 훌륭한 요리사가 되기를 원한다. 산 세바스티안의 알토 데 미라크루즈에 위치한 가족식당 아르작은 세계 최고의 레스토랑 중 하나이며, 현재 세대 교체가 이루어지는 중이다. 딸 엘레나 아르작이 레스토랑을 맡아 운영하고 있으며 후안 마리는 은퇴를 준비하고 있다. 전통 요리가 새로운 요리로 변모하는 과정을 되돌아보고, 삶의 전반을 살펴봐야 할 때가 왔다.
Finding Gastón
Andoni Luis Aduriz
There are many great chefs around the world. Only one is considered to be a National hero. Meet chef Gaston Acurio and follow him in a journey to find out the stories, the inspirations and the dreams behind the man that has taken his cuisine outside the kitchen in a mission to change his country with food. Let this journey take you into the world of Peruvian cuisine to discover the power of food in Peru. Because the people that are passionate enough to believe they can make a difference are actually the ones who do.
Mugaritz B.S.O.
Self
Recipes and soundscapes intertwine in this glimpse of a daring—and mouthwatering—multimedia collaboration between San Sebastian chef Andoni Luis Aduriz and musician Felipe Ugarte.